Stoiximan Super League

Καλά νέα για Γκάρι στον Ολυμπιακό, νέες ενοχλήσεις για Βρσάλικο-Αμπουμπακάρ

Ευχάριστα με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, παράταση στην επιστροφή των Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Καλά μαντάτα με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, παραμένει ο «πονοκέφαλος» με Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, στα τελευταία νέα σε σχέση με τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Το ευχάριστο έχει να κάνει με τη βελτίωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φαίνεται ότι τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από την άλλη, τόνισε ότι τα νέα δεν είναι καλά για Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι λείπουν ήδη έναν μήνα με θλάση. Έχουν νέες ενοχλήσεις με συνέπεια να πηγαίνει πίσω η επιστροφή τους. Ειδικά εκείνη του Κροάτη μπακ.

Την Τρίτη, έπειτα από το σημερινό ρεπό (22/8), θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Χουάνγκ, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος πιστεύουν ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Κορεάτης μέσος.

Τέλος, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και επανέλαβε ότι είναι σε πρώτο πλάνο η περίπτωση του επιθετικού της Μπορντό, Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x