Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Κοντά στον Ουνάς ο Ολυμπιακός - Ενδεχόμενο και για άλλη ή και… άλλες προσθήκες, τι ισχύει με Γιαζίτσι»!

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Αντάμ Ουνάς, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές! Τι είπε για Γιαζίτσι.

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνεται σοβαρά για ενίσχυση, που θα λύσει το πρόβλημα στη δημιουργία του, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας. Θυμίζουμε, παρότι το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έμοιαζε να κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου, πλέον ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει τουλάχιστον μία προσθήκη, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία απόκτησης παικτών, που είναι ελεύθεροι.

Ο ρεπόρτερ, λοιπόν, μετέφερε στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» την πληροφορία ότι ο Αντάμ Ουνάς είναι κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα! Το όνομα του 27χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ «παίζει» από νωρίς, μαζί με εκείνο του Γιουσούφ Γιαζίτσι, με την περίπτωση του πρώτου να είναι, πλέον, σε προχωρημένο επίπεδο. Ο διεθνής Αλγερινός έχει γαλλικό διαβατήριο και έπαιζε στη Λιλ, μετρώντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ πέρυσι. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, ενώ έχει 24 εμφανίσεις και 5 γκολ με την εθνική Αλγερίας. Να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπορντό, ενώ έχει περάσει και από τις Νάπολι, Νις, Κάλιαρι και Κροτόνε.

Και δεν σταματάει εδώ, ενδεχομένως, ο Ολυμπιακός! Όπως μετέφερε ο Τσανάκας, υπογραμμίζοντας το ρεπορτάζ της Fanatik για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, είναι πιθανό να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές! Και να φτάσει, δηλαδή, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μέχρι και τις τρεις επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ μέχρι τη Δευτέρα!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x