Stoiximan Super League

Η Πάρμα προσπαθεί να «κλέψει» τον 16χρονο Πλειώνη από τον Ολυμπιακό

Η Πάρμα ενδιαφέρεται έντονα για τον ταλαντούχο στόπερ του Ολυμπιακού, Πάρη Πλειώνη, ο οποίος αγωνίζεται στην u19 των ερυθρόλευκων.

«Η Πάρμα συνεχίζει να αναζητά προφίλ ποδοσφαιριστών με προοπτικές για το μέλλον», ξεκινάει το κείμενο του «Parma live» που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας και στη συνέχεια γίνεται εκτενή αναφορά στον Πάρη Πλειώνη. Την ίδια ώρα, υπάρχει και δημοσίευμα από το επίσης ιδιαίτερα έγκυρο tuttomercatoweb.

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να έχει μαγνητίσει τα βλέμματα από το εξωτερικό και το ενδιαφέρον της Πάρμα να είναι πραγματικά ζεστό.

Ο Πλειώνης είναι 16 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χαφ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Πάρμα προσπαθεί να τον δελεάσει, προσφέροντάς του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ την πρώτη του χρονιά θα αγωνιστεί στην Primavera για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και να είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα τη δεύτερη σεζόν του στο «Enio Tardini».

Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο από τους «παρμένζι», οι οποίοι θέλουν να πατήσουν στην νομοθεσία περί ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, πληρώνοντας απλά τα τροφεία.

Μένει να φανεί πως από τη μεριά του ο Ολυμπιακός θα χειριστεί την υπόθεση και αν μπορεί να κρατήσει έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όπως ο Πάρης Πλειώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x