Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Πιθανότατα αύριο στην Ολλανδία Μπρέιθγουεϊτ και Πιρόλα - Σε πολύ καλό δρόμο του Βέλντε»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Nίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠOP FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών θα βρεθούν πιθανότατα το Σάββατο στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ σχετικά με το θέμα παραμονής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Μαροκινό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει από κάποια ομάδα μια πρόταση που να... ανησυχεί!

«Αύριο Ολλανδία Μπρέιθγουεϊτ και Πιρόλα. Yπάρχει αναμονή στον Ολυμπιακό για την απόφαση του Ελ Κααμπί. Το ότι είναι στην Ολλανδία δεν σημαίνει ότι ανανέωσε. Δεν έχει κάποια πρόταση που να προκαλεί ανησυχία, όμως όσο δεν υπογράφει ανησυχείς. Ό,τι έπρεπε να κάνει για τον Ελ Κααμπί το έχει κάνει ο Ολυμπιακός.».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στα μεταγραφικά ο Νίκος Σταματέλος σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, ενώ πρόσθεσε ότι επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. «Δεν τον "καίει" τον Μεντιλίμπαρ να πάρει εξτρέμ. Το θέμα του Βέλντε είναι Σε πολύ καλό δρόμο. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Επόμενη κίνηση ένας ακόμη στόπερ. ».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x