Stoiximan Super League

«Ο ΠΑΟΚ, η Μαρσέιγ και ο…Φερνάντο Σάντος»

Στο προσκήνιο διατηρούν οι Τούρκοι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βαλεντίν Ροζιέ, βάζοντας στο… κόλπο τη Μαρσέιγ αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Βαλεντίν Ροζιέ από την Μπεσίκτας.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ, εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει παρουσιαστεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε πρόταση ύψους 3,5 εκατ. για τον 27χρονο άσο, ενώ στην προσφορά υπάρχει και οψιόν αγοράς. Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Ροζιέ απασχολεί και τη Μαρσέιγ, η οποία φέρεται να προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Μία άλλη ιστοσελίδα, η «Takvim», υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σάιτ θεωρεί κομβικό τον ρόλο του Φερνάντο Σάντος στην υπόθεση, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός είχε περάσει από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο και μπορεί να δώσει σημαντικές λεπτομέρειες για την ομάδα στον παίκτη.

«Ο έμπειρος παίκτης θα επιτραπεί να αποχωρήσει εάν το εγκρίνει ο προπονητής Φερνάντο Σάντος», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x