Stoiximan Super League

Καλό… 2024: Τον Ιανουάριο το επόμενο ντέρμπι, η βαθμολογία των «τεσσάρων» στα μεταξύ τους ματς!

Με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκαν τα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πότε είναι το επόμενο, πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Ντέρμπι… τέλος για την ώρα -στο πρωτάθλημα! Με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη μεγάλη νίκη του «δικεφάλου του Βορρά», ολοκληρώθηκαν τα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας!

Εν ολίγοις, έπαιξαν όλοι με όλους:

- η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο (1-1),

- ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να φεύγει με τη νίκη (1-2) από το γήπεδο της Λεωφόρου,

- ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, με το ματς να μένει στο 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης»,

- ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 3-0 και να περιμένουν την απόφαση της Εφέσεων,

- η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena, με την άνετη επικράτηση (2-0) των «κιτρινόμαυρων»,

- και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει ιστορική νίκη στο Φάληρο.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι πέρα από τα ματς στον δεύτερο γύρο, θα ανταμώσουν ξανά στα πλέι οφ, εκεί όπου δεν αποκλείεται να κριθεί και πάλι ο φετινός τίτλος, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των «τεσσάρων» στα μεταξύ τους ματς. Με βάση τα παραπάνω, η ΑΕΚ είναι πρώτη με 7 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση με 4 και ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος με 1.

Η βαθμολογία των «τεσσάρων» στα ντέρμπι

ΑΕΚ 7
ΠΑΟΚ 4
Παναθηναϊκός 4
Ολυμπιακός 1

Να σημειωθεί ότι το επόμενο ντέρμπι του Big 4 τώρα είναι το… νέο έτος! Συγκεκριμένα -και αν δεν αλλάξει, φυσικά, κάτι με τις ημερομηνίες- στις 3 Ιανουαρίου 2024 υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία λίγες ημέρες μετά θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (07/01). Στις 21 Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα, στις 27 του ίδιου μήνα έχουμε το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο, στις 3 Φεβρουαρίου το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και στις 10, μία εβδομάδα μετά, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο «δικέφαλος του Βορρά», όπως γίνεται αντιληπτό, έχει όλα τα ντέρμπι στην έδρα του στον δεύτερο γύρο.

Ντέρμπι, πάντως, θα έχουμε ένα ακόμη μέσα στο 2023, αλλά στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του θεσμού, πιθανότατα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x