Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η Ευρώπη επηρεάζει την ΑΕΚ, σίγουρα καλύτερη με Μαρσέιγ - Τι ισχύει με Αραούχο»

Για το κόστος (σε ένταση και συγκέντρωση) που «πληρώνει» εξαιτίας της Ευρώπης στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για την κατάσταση του Αραούχο ενόψει Μαρσέιγ.

Στον εμφανή αντίκτυπο που έχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο… ρελαντί ρυθμός που πήγε η «Ένωση» στο ματς με την Κηφισιά επιβεβαίωσε ότι ενόψει αγώνων του Europa League παρουσιάζεται ένα κλικ παρακάτω σε συγκέντρωση και ένταση.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι αυτό δεν αποτελεί ευθύνη του προπονητή, εξήγησε ότι μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του Αλμέιδα είναι ότι ακόμα και σε άτυχα αποτελέσματα, δεν υπάρχει ποτέ καταστροφολογία και η ομάδα κοιτάει πάντα μπροστά.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, επικεντρώθηκε στην κομβική επιστροφή του Αραούχο, τονίζοντας ότι είναι 100% έτοιμος από ιατρικής άποψης και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός με τη Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x