Stoiximan Super League

Ντέμης για Σάρι: «Αν έρθει στον Παναθηναϊκό, θα είναι τρομερό»

Το σχόλιο του Ντέμη στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να φέρει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τους «πράσινους».

Για μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», κάνει λόγο ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Η είδηση έχει κυκλοφορήσει από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/05) και όπως είναι λογικό, άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση και εν αναμονή των εξελίξεων με τον 65χρονο Ιταλό κόουτς. Για την ώρα, φυσικά, στον Παναθηναϊκό τηρείται σιγή ιχθύος.

Για το ενδεχόμενο, πάντως, να αναλάβει τους «πράσινους» ο Σάρι, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί ο Ντέμης στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τόνισε, λοιπόν, χαρακτηριστικά: «Ας Googlάρουμε απλά να δούμε το βιογραφικό του. Τι να πούμε εμείς; Αν έρθει στον Παναθηναϊκό, θα είναι τρομερό. Ανέβασε το πρεστίζ της Νάπολι και άρχισε πάλι να πρωταγωνιστεί η ομάδα με αυτόν στον πάγκο της».

Σχολίασε, δε, ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι από τους «παρτενοπέι» ήταν δικό του έργο σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο Σπαλέτι βρήκε έτοιμη ομάδα.

Ακούστε το σχόλιό του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x