Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Λογικά από βδομάδα εξελίξεις με προπονητή - Θέλει υπομονή για να πάρεις αυτόν που θέλεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κλείσει προπονητή και τις απαντήσεις που περιμένει.

Εν αναμονή απαντήσεων από τους προπονητές που έχει προσεγγίσει βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και καλείται να κάνει υπομονή για να πάρει μία από τις πρώτες του επιλογές για τον πάγκο, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί ήδη για δύο περιπτώσεις προπονητών και περιμένει απαντήσεις. Δεν νομίζω να γίνει κάτι μέχρι την Κυριακή, οπότε πάμε για την άλλη εβδομάδα. Γράφονται διάφορα ονόματα, στόχος είναι να έρθει ένας προπονητής με καλό βιογραφικό για να βάλει βάσεις στην ομάδα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ κρίσιμη απόφαση και χρειάζεται υπομονή, για να φέρεις έναν προπονητή με το μικρότερο ρίσκο αποτυχίας και να πάρεις αυτόν που πραγματικά θέλεις. Θα δοθεί ένα σημαντικό ποσό για αυτό το σκοπό. Χρειάζεται λίγος χρόνος, γιατί αν πας να πάρεις έναν καλό προπονητή δεν είναι η πρώτη τους επιλογή να δουλέψουν στην Ελλάδα και πρέπει να τους περιμένεις», ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του Χρήστου Κόντη και το αν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής είπε: «Έχει αποφασίσει να δουλέψει ως πρώτος προπονητής. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κοιτάξει κάποια μεγαλύτερα ονόματα για τη θέση του προπονητή. Δεν πρόκειται να μείνει ως μέλος του τιμ. Δεν αποκλείω μελλοντικά, μετά από κάποια χρόνια, να επιστρέψει ο Κόντης».

Παράλληλα ανέφερε πως «… θα γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Ιωαννίδη. Θα πάρει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό, αν όχι το μεγαλύτερο. Ήταν από τους παίκτες που τράβηξαν την ομάδα φέτος, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση γι’ αυτόν και η ομάδα θέλει να χτίσει πάνω του. Σίγουρα θα έχει προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πωλείται και το πιο πιθανό είναι να μείνει τη νέα σεζόν».

Τέλος επισήμανε πως «… είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Πρώτα θα οριστικοποιηθεί η έδρα που θα παίζει τη νέα σεζόν και μετά θα βγουν τα διαρκείας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x