Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υποχρεωμένος να περάσει τη Μπότεβ ο Παναθηναϊκός - Διαθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο γκολκίπερ»

Για υποχρέωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί της Μπότεβ έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM και στάθηκε στην ταυτόχρονη παρουσία Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Γιούρι Λοντίγκιν στο ρόστερ.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση κόντρα στην Μπότεβ Πλόβντιβ, όπως ξεκαθάρισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και πως θα έρθει αυτή.

«Δεν πρέπει καν να συζητάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος, να περάσει. Αν κάνει το λάθος και υποτιμήσει την Μπότεβ, θα το πληρώσει. Είναι μια ομάδα που αν βρει χώρο, με τον σέντερ φορ που έχει, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι σοβαρός, προσεκτικός, συγκεντρωμένος στον στόχο του και αποτελεσματικός. Δεν υπάρχουν εύκολα καλοκαιρινά παιχνίδια. Η έδρα της Μπότεβ είναι καλή, θυμίζει πολύ Βικελίδης, για αυτό εγώ προτιμούσα να περάσει η Μάριμπορ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν στέκεται πολύ στο χθεσινό φιλικό του «τριφυλλιού», μνημονεύοντας και το περυσινό αντίστοιχο ματς και επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να προσέξει τις επιστροφές του, λόγω της πίεσης ψηλά που εφαρμόζει.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην απόκρουση του Ντραγκόφσκι στο 6’, σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο τερματοφυλάκων, με τον Αλόνσο να έχει δύσκολο έργο ως προς την επιλογή βασικού.

Ενώ εξήγησε τι ισχύει και με τα εισιτήρια διαρκείας των «πράσινων» για τη νέα σεζόν και εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη με την ευρωπαϊκή λίστα σε επίπεδο «κοψίματος» ποδοσφαιριστή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x