Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θόλωσε τα νερά ενόψει Μπότεβ ο Αλόνσο - Με θετικά και αρνητικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει των ματς με τη Μπότεβ και έκανε τον πρώτο απολογισμό για τις έως τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Την πεποίθηση ότι η 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπότεβ Πλόβντιβ δεν θα είναι ίδια με του χθεσινού φιλικού, για ευνόητους λόγους, εξέφρασε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε έναν Παναθηναϊκό με δύο πρόσωπα. Είχε θετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως για 30 λεπτά, αλλά και κακή στο δεύτερο. Μια εβδομάδα πριν από επίσημο παιχνίδι δεν βλέπεις παίκτες να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Αυτό που κρατάμε σαν συμπέρασμα είναι ότι είδαμε πράγματα λογικά για την εποχή. Ο Μαξίμοβιτς ήταν τρίτος στόπερ όταν ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα, είναι νομίζω ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει ο Αλόνσο με τους χαφ του, σε αυτό το 3-6-1. Θεωρώ ότι θόλωσε λίγο τα νερά χθες, για την 11άδα, δε νομίζω ότι δεν θα ξεκινήσουν οι Αράο-Βαγιαννίδης. Φάνηκε και από τις αλλαγές που έκανε, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Δεν άνοιξε ολοκληρωτικά τα χαρτιά του. Αυτό που θα δούμε τέλος Αυγούστου σε επίπεδο 11άδας, θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η πιο σημαντική απουσία του Παναθηναϊκού στα ματς που έρχονται είναι του Ιωαννίδη», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με τον Ιωαννίδη και το νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» δεν αγόρασε το ποσοστό του Έλληνα σέντερ φορ από τον Λεβαδειακό για να τον πουλήσει, παρά μόνο με μια εξωπραγματική πρόταση και εφόσον ο Ιωαννίδης ζητήσει να φύγει.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τα μεταγραφικά, ο Αθανασίου χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έκανε αναβάθμιση σε συγκεκριμένες θέσεις και αρνητικό ότι δεν έχει πάρει ακόμα κάποιον «βασικό» εξτρέμ, για να καλύψει τις αποχωρήσεις των Μπερνάρ-Παλάσιος, αλλά ούτε και αριστερό μπακ.

Ενώ εκτίμησε ότι σήμερα θα μάθουμε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας των «πράσινων» για τη νέα σεζόν, αλλά και την ευρωπαϊκή τους λίστα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x