Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται για Βέρμπιτς - Θέλει 10 βαθμούς ο Παναθηναϊκός για να είναι εντός τίτλου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια να φύγουν Βέρμπιτς-Βιλένα, με τον πρώτο να έχει πιθανότητες και μίλησε για την απαραίτητη συγκομιδή στα επόμενα ματς.

Στην αποχώρηση των Τόνι Βιλένα και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και μιας ομάδας, έχει πέσει το βάρος στο Παναθηναϊκό όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει μια προσπάθεια να φύγουν Βέρμπιτς και Βιλένα, όχι για τον ΑΠΟΕΛ, που ήθελε να δώσει και ο Παναθηναϊκός ένα ποσό για να καλύψει την διαφορά και για αυτό δε προχώρησε. Υπάρχει μια άλλη ομάδα που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται, θα δούμε ποια είναι, υπάρχουν κάποιες αγορές ανοιχτές. Είναι αυτή την στιγμή τα δύο θέματα που παλεύει ο Παναθηναϊκός, μεταγραφή δεν κάνει άλλη, αφού έμεινε και ο Σπόραρ άλλωστε στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στο «τριφύλλι» για την εμφάνιση του Ιωαννίδη, που φαίνεται ότι είναι πλέον καλά, αλλά και του Μπακασέτα -ο οποίος ψαχνόταν- με την Εθνική χθες.

Ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τουλάχιστον δέκα βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να είναι μέσα στο πρωτάθλημα.

Ενώ χαρακτήρισε προβληματικό το γεγονός ότι ο Πελίστρι θα ενσωματωθεί αργά στους «πράσινους» και θα πάει στην Τούμπα με μια-δύο προπονήσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x