Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θα γίνει βασικός στην Εθνική ο Βαγιαννίδης, πολύ σημαντικό να μείνει στον Παναθηναϊκό – Do or die με ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ανανεώσει με τον Γιώργο Βαγιαννίδη λόγω του «πακέτου» που διαθέτει, ενώ υπενθύμισε τη σημασία του ντέρμπι στην Τούμπα.

Το εγκώμιο του Γιώργου Βαγιαννίδη έπλεξε, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αφού έτσι θα έχει και τον επόμενο βασικό δεξιό μπακ της Εθνικής.

«Το ντεμπούτο του Βαγιαννίδη στην Εθνική ομάδα είναι μια ακόμα υπενθύμιση του τι παίκτη διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα με την ανανέωση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ του, γιατί, όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, θα είναι ο επόμενος δεξιός μπακ της Ελλάδας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του είναι ανώτερα από αυτά των Ρότα και Μπάλντοκ. Θα είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η φόρμουλα και να παραμείνει, άλλωστε ο Παναθηναϊκός απέρριψε το καλοκαίρι μια πρόταση της Μποταφόγκο για αυτόν», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως «είναι do or die. Όπως τα έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ακόμα και η ισοπαλία δεν είναι το πιο καλό αποτέλεσμα, γιατί θα μείνει 7 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό αν αυτός κάνει το 4x4. Θα πρέπει λοιπόν να χτίσει ένα σερί για να πλησιάσει στην κορυφή και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας».

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι ο Ουναΐ δύσκολα θα είναι στην 11άδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα μετά από δύο μόνο προπονήσεις, αφήνοντας ανοιχτό πάντως κι ένα παράθυρο, ενώ αναφέρθηκε και στα επικρατέστερα πρόσωπα για να την απαρτίζουν.

Και σημείωσε πως και οι «πράσινοι» αλλά και οι εκπρόσωποι των Βέρμπιτς και Βιλένα το παλεύουν για να αποχωρήσουν, φαίνεται να υπάρχει μια κινητικότητα αλλά μέχρι εκεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x