Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει… μισός σε όλα τα ντέρμπι - Πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στη Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM τον απολογισμό του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με Τερίμ, σημειώνοντας πως ήταν «λαβωμένος» σε όλα και τόνισε ότι καλείται να φτιάξει το εντός έδρας ρεκόρ του.

Τα πεπραγμένα του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του και τις απουσίες που είχε… σταθερά σε αυτά, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τον Τερίμ στον πάγκο, στα ντέρμπι. Η μια από τον ΠΑΟΚ δεν στοίχισε, καθώς είχε σκορ διαχείρισης και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο, η άλλη για το πρωτάθλημα στην Τούμπα στοίχισε βαθμολογικά. Επίσης, στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο στη Λεωφόρο δεν ήταν καλός. Για εμένα το πιο βασικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με μισή ομάδα σε όλα τα ντέρμπι. Τώρα θα είναι πλήρης και είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουν ο Παναθηναϊκός και ο Τερίμ, για να κάνει αυτό που φαινόταν πολύ δύσκολο πριν μια εβδομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα, είναι τις επιδόσεις της ομάδας στα ντέρμπι στη Λεωφόρο», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον τελικό του «τριφυλλιού» με τον Άρη, για τον οποίο αποκάλυψε χθες ότι θα γίνει στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η απόφαση για το αν θα έχει κόσμο ή όχι στις κερκίδες θα αποφασιστεί μετά τα ματς της Εθνικής.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αύριο θα υπάρξει φιλικό της πρώτης με την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, για να τσεκαριστούν και κάποιοι παίκτες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x