Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να πάρει το μικρότερο δυνατό ρίσκο με τον προπονητή ο Παναθηναϊκός - Τουλάχιστον άλλες 4 μεταγραφές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στο bwinΣΠΟΡ FM ότι το «καλό» όνομα των υποψήφιων αυξάνει το δείκτη δυσκολίας, άφησε ανοιχτό πότε θα κλείσει το θέμα και μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Για δύο πολύ καλές, άρα και δύσκολες περιπτώσεις έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με τους υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού.

«Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που καίει, είναι σε εξέλιξη, θα δούμε ποια είναι η κατάληξη. Δε θέλω να μπω σε ονοματολογία, υπάρχουν δύο προπονητές που μιλάει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει ο πρώτος στόχος, είναι δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Θέλει να πάρει έναν προπονητή που θα επιβληθεί με την παρουσία του στην ομάδα και θα είναι με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Μειώνεις πολύ το ρίσκο όταν φέρνεις ένα προπονητή που έχει πάρα πολύ καλό βιογραφικό. Μπορεί να υπάρχει θετική απάντηση αύριο, την Κυριακή, ή την άλλη Τρίτη. Όταν πας να πάρεις καλό προπονητή, δεν μπορείς να είσαι και πιεστικός, γιατί δεν θα έχει προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι προπονητές που μιλάει ο Παναθηναϊκός έχουν τα πάντα στα χέρια τους, γνωρίζουν πολύ καλά το ρόστερ και τι ανάγκες υπάρχουν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τις επόμενες μεταγραφές των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα είναι παίκτες που θα καλύπτουν τα «θέλω» του νέου προπονητή και εξήγησε γιατί έγιναν ήδη οι κινήσεις των Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ και Γεντβάι.

Ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ δεν απέκλεισε να προκύψουν και δύο επιπλέον μεταγραφές, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις οκτώ.

Ενώ σημείωσε ότι, τη δεδομένη στιγμή, ο Ιωαννίδης δεν δείχνει διάθεση να φύγει από το «τριφύλλι», που θα του κάνει αναπροσαρμογή και θα του δώσει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια του ρόστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x