Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν… Αταμάν - Εξέλιξη με προπονητή μέχρι την Κυριακή»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στο bwinΣΠΟΡ FM ότι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχει την ίδια, άμεση, επίδραση με εκείνη στο τμήμα μπάσκετ και παρέπεμψε στο τέλος της εβδομάδας για νεότερα.

Το παράδειγμα του Εργκίν Αταμάν και της επιδραστικότητάς του έφερε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ως προς το τι είδους προπονητή πρέπει να βρει και ο… ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

«Μέχρι την Κυριακή κάτι θα προκύψει με το θέμα του προπονητή, έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός έχει φύγει από το επίπεδο της αναζήτησης, είναι σε ένα τελικό στάδιθο, όπου έχει ξεχωρίσει τουλάχιστον δύο. Ίσως ο ένας να είναι και πιο πάνω, στα δικά του θέλω. Δεδομένα συζητάει με δύο ανθρώπους για να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πέρα από τα ποδοσφαιρικά κριτήρια, αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός είναι έναν… Αταμάν. Θέλει κάποιον ο οποίος θα έρθει και θα τον κάνει πρωταθλητή, στην φάση που είναι. Και ας μην έχει το βιογραφικό του Τούρκου, θέλει κάποιον που θα τον επαναφέρει στην κορυφή άμεσα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τις κλήσεις της εθνικής Σερβίας για το Euro 2024, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τζούριτσιτς πλήρωσε το γεγονός ότι δεν πήγε τίποτα καλά γι’ αυτόν από τον Δεκέμβρη και μετά και μαζί του το… πλήρωσε και το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, εξηγώντας το γιατί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x