Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη αν γίνει άλλη μεταγραφή, θέλει να αποσυμφορήσει το ρόστερ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλη κίνηση ενίσχυσης μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μίλησε για την προσπάθεια να φύγουν κάποιοι παίκτες.

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και τις μεταγραφικές του κινήσεις μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκαν με την ανακοίνωση του Ουναΐ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, για να γίνει μεταγραφή επιθετικού πρέπει να φύγει ο Σπόραρ. Δεν υπάρχει πρόταση ούτε από τη Σλόβαν, που ενδιαφέρθηκε για αυτόν, ο Παναθηναϊκός δεν θα τον αφήσει να φύγει ελεύθερος. Αν θα γίνει κάτι, θα γίνει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, μόνο και πάλι αν καλύπτει την ομάδα η πρόταση, για να έρθει κάποιος αλλά μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να έχει τέσσερις επιθετικούς ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μνημόνευσε την συμβολή και των τριών επιθετικών του «τριφυλλιού» σε νίκες και προκρίσεις τη φετινή σεζόν, καταγράφοντας τα γκολ που έβαλαν αλλά και την… ιεραρχία.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Αλόνσο προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα που δεν είδαμε έως τώρα, εξ ου και ασχολήθηκε πολύ με την τακτική στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ενώ σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια από πλευράς «πράσινων» να φύγουν ένας εκ των Βιλένα ή Βέρμπιτς, ή και οι δύο, με το βάρος να πέφτει πλέον στην αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x