Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κυριακή με Δευτέρα θα ξέρουμε τον προπονητή - Πολύ μικρή η πρόταση για Τσέριν»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για το θέμα Σάρι και τις εξελίξεις που αναμένονται μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM. Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Άνταμ Τσέριν, αλλά και στον Φώτη Ιωαννίδη.

Για το θέμα προπονητή: «Έχουμε φάει τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Κυριακή με Δευτέρα θα ξέρουμε τον νέο προπονητή. Η Λάτσιο επέλεξε τον Μπαρόνι για προπονητή, παρά το γεγονός ότι ο Σάρι είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας. Υπήρχε φημολογία ότι θα πήγαινε ξανά στον Σάρι, αλλά είναι άσχημες οι σχέσεις του προέδρου με τον Ιταλό. Ο Παναθηναϊκός κρατάει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να πάει η ομάδα παρακάτω είτε με Σάρι, είτε με άλλον. Σίγουρα ξέρουμε ότι θα προτιμούσε να μη φύγει από την Ιταλία. Θα δούμε ποια θα είναι η απόφασή του».

Για την πρόταση του «τριφυλλιού»: Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για προπονητή. Αυτό μπορώ να πω».

Για τον Τσέριν: «Είπαμε από το μεσημέρι ότι υπάρχει πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Τσέριν. Οι Κροάτες έγραψαν ότι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά αυτό είναι παράνομο. Φαντάζομαι ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με την Ντινάμο. Ο Τσέριν ζητούσε τριπλασιασμό αποδοχών, ο Παναθηναϊκός δεν έφτανε σε αυτό το σημείο. Η πρότασή της Ντινάμο είναι 2 εκατ. ευρώ, ποσό που δε συζητάει καν ο Παναθηναϊκός. Γενικά η ομάδα δε θέλει να πουλήσει παίκτες που είναι στον βασικό κορμό. Αν έρθει μια μεγάλη πρόταση δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Για τον Ιωαννίδη: «Επίσης, για τον Ιωαννίδη θα πούμε και πάλι ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Στον Παναθηναϊκό είναι κάθετοι. Θα είναι ένα καυτό καλοκαίρι για τον Ιωαννίδη, αλλά ο παίκτης δεν πωλείται και ο ίδιος περνάει καλά εδώ. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου και θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x