Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξέρει από πρωταθλητισμό και έχει προσωπικότητα ο Ίνγκασον - Ανάλογη περίπτωση και ο αριστερός μπακ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που δίνει ο Ίνγκι Ίνγκασον στον Παναθηναϊκό, εξήγησε πως προέκυψε η συμφωνία και σκιαγράφησε το προφίλ του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Για παίκτη που έχει προσωπικότητα και ξέρει από πρωταθλητισμό έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφερόμενος στον Ίνγκι Ίνγκασον και εξήγησε πως προέκυψε η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Ίνγκασον είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, πήρε και πέρυσι πρωτάθλημα με την Μίντιλαντ, άρα ξέρει από πρωταθλητισμό, εκτός από το ότι έχει έντονη προσωπικότητα και είναι πολύ καλός αμυντικός, που σκοράρει κιόλας από στημένες φάσεις. Κανείς δεν περίμενε ότι θα αποκτηθεί τώρα στόπερ, αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του Ίνγκασον να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύθηκε, τον προσέγγισε και υπήρξε αυτή η συμφωνία. Ο Ίνγκασον εφόσον πάνε όλα καλά και ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, θα είναι ο καλύτερος αμυντικός του πλέον», αχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η επόμενη μεταγραφή του «τριφυλλιού» θα είναι αριστερός μπακ, ξένος πιθανότατα, που θα έρθει για να πάρει θέση βασικού και θα κλείσει αν όλα πάνε καλά έως την Πέμπτη.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην εικόνα που του άφησε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο φιλικό, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, στις νέες φανέλες που παρουσιάστηκαν σήμερα καθώς και στον επόμενο αγώνα, κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x