Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η συμφωνία ήταν για ξενύχτι, αλλά το πρωί όλοι στον Ρέντη. Δεν ήθελε κανείς να χάσει τις διακοπές, καθώς επιστρέφουν την Τρίτη του Πάσχα στις προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τους είπε ο Μεντιλίμπαρ ορισμένα πράγματα ως… πατέρας, τι να προσέξουν και να μην ξεφύγουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.


«Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε απαντήσεις και τόνισε πως υπάρχουν κάμερες, εξήγησε πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια. Η μοναδική απάντηση του Ολυμπιακού στα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ. Δεν έχει γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα και υπάρχουν οι κάμερες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν νομίζω πως θα ασχοληθεί άλλο ο Ολυμπιακός ό,τι και αν λένε στην ΑΕΚ, εκτός αν κληθούν από τις αρμόδιες Αρχές», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα εισιτήρια που αναμένεται να πάρει ο Ολυμπιακός και ο ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έκανε αναφορά και στην εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα του Μεντιλίμπαρ σε αυτό το ματς.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x