Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ήθελε έναν ηγέτη όπως ο Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός - Όποιος παίκτης φεύγει, θα αντικαθίσταται»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στο bwinΣΠΟΡ FM τον Ίνγκι Ίνγκασον ως leader, αναφέρθηκε στην έλευση αριστερού μπακ και εξτρέμ στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι όποιος παίκτης φεύγει θα αναπληρώνεται.

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να αποκτήσει έναν ηγέτη στα μετόπισθεν, με αφορμή την μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ίνγκασον είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, που ήθελε έναν στόπερ για να ηγηθεί της άμυνας. Αξιοποίησε το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε να φύγει από η Μίντιλαντ και ότι πήρε άλλον παίκτη. Προτάθηκε πριν από δύο εβδομάδες και προχώρησε η απόκτησή του. Η μια από τις τέσσερις μεταγραφές 11άδας θα ήταν ο στόπερ, προτεραιότητα παραμένουν αριστερός μπακ και εξτρέμ, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε η περίπτωση Ίνγκασον, την προχώρησε νωρίτερα. Σε πρώτη φάση θα τον δούμε μάλλον με τον Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, όταν γυρίσει ο Μάγκνουσον μπορεί να κάνουν δίδυμο όπως στην εθνική Ισλανδίας. Είναι ηγέτης στην άμυνα ο Ίνγκασον, το χρειαζόταν αυτό ο Παναθηναϊκός, παρότι στη θέση του υπάρχουν παίκτες», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι η περίπτωση του Μαρτίν είναι πάρα πολύ δύσκολη για το «τριφύλλι», που ενδέχεται να στραφεί αλλού, χωρίς να γνωρίζει αν υπάρχει κάτι έτοιμο και πολύ προχωρημένο.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, αν στην πορεία φύγει ένας παίκτης από τον Παναθηναϊκό, θα έρθει άλλος στην ίδια θέση, πέραν της απόκτησης ενός ακραίου αμυντικού και δύο εξτρέμ.

Ενώ δεν απέκλεισε ο Ιωαννίδης να μην προλάβει κάποιο από τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς των «πράσινων», αφήνοντας ανοιχτό τι θα συμβεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x