Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αναβάθμιση για τον Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον - Δείχνει την διάθεση που υπάρχει και για τις επόμενες κινήσεις»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM πως προέκυψε στον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, στάθηκε στα στοιχεία που θα δώσει αλλά και στη θέληση όλων να ακολουθήσουν ανάλογες μεταγραφές.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε και συνεχίζει να κάνει πράγματα κάτω από τα ραντάρ, όπως φάνηκε με τον Ίνγκασον. Είναι ένας παίκτης που αν μαθευόταν ότι είναι διαθέσιμος, θα ενδιαφέρονταν κι άλλες ομάδες. Έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του. Ποδοσφαιριστής με έντονη προσωπικότητα, εντός και εκτός γηπέδου, είναι καλός και ψηλά και χαμηλά, μαρκάρει αλλά και σκοράρει. Πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, η απόκτησή του συνιστά αναβάθμιση για τον Παναθηναϊκό. Τον ήθελε και ο Αλόνσο, ο προγραμματισμός έλεγε ότι θα πήγαινε πιο αργά του στόπερ, αλλά μόλις προέκυψε ο Ίνγκασον, δεν το σκέφτηκαν στον Παναθηναϊκό και σωστά. Δείχνει την διάθεση που υπάρχει για τις επόμενες κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι, να κάνει πράγματα που θα ανεβάσουν την ποιοτική στάθμη και να φτάσει στην γη της επαγγελίας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» έχει δαπανήσει περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ σε ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και σχεδόν 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαιααυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι οι παίκτες για τους οποίους φημολογείται πως κινείται ο Παναθηναϊκός είναι ονόματα τα οποία κοστίζουν, αλλά και ικανά να κάνουν την διαφορά.

Ενώ εκτίμησε ότι το όνομα του Μαρτίν ναι μεν «παίζει» για τους «πράσινους», αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι προχωρημένο, αφού είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, εξηγώντας τους λόγους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x