Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έδωσε το στίγμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αλόνσο - Υπάρχει κινητικότητα και για εξτρέμ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και στα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα που υπάρχουν.

Τα θέλω και τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σε πρώτη φάση, κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από την πρώτη ημέρα του Αλόνσο. Η ένταση θα ανέβει στην Αυστρία, αυτό που φαίνεται είναι ότι θέλει να φεύγει γρήγορα η μπάλα από τα πόδια των παικτών. Ενώ και η πειθαρχία είναι κάτι βασικό για αυτόν και θα την εφαρμόσει μέσω του εσωτερικού κανονισμού. Τους έκανε και μια ομιλία, δίνοντας κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, ενώ τους είπε πως όποιος είναι σωστός και τα δίνει όλα, θα υπολογίζεται», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ίσως να ήταν πιο βολικό για το «τριφύλλι» να έπεφτε στο ζευγάρι της Σέριφ Τίρασπολ με την Ζίρα, γιατί αν την απέκλειε, μετά θα ήταν στους ισχυρούς, αλλά και πάλι η κλήρωση είναι μια χαρά.

Με αφορμή την αποχώρηση του Μπουτσικάρη από τα διοικητικά δρώμενα στον Παναθηναϊκό, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα κάνει την δουλειά του στην ΠΑΕ.

Ενώ, μιλώντας για τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο με τους Ντραγκόφσκι και Γιαννούλη, αλλά κινούνται και για εξτρέμ με τα στοιχεία που θέλει να έχει ο Αλόνσο, προκειμένου να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x