Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πίεση και απόλυτη πειθαρχία τα πρώτα ζητούμενα του Αλόνσο - Δεν είναι Γιαννούλης ή… χάος για Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα πράγματα που ζήτησε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού και τα δεδομένα για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Τα στοιχεία που του έκαναν εντύπωση από αυτά που ζήτησε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην χθεσινή πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την πρώτη προπόνηση του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό, είναι η πολύ μεγάλη ένταση, που θα γίνει μεγαλύτερη από την Κυριακή στην Αυστρία. Έθεσε ως προαπαιτούμενη τη συνέπεια στα ωράρια, απόλυτη πειθαρχία», ήταν τα λόγια του.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι είναι σε οριακό σημείο οι συζητήσεις του «τριφυλλιού» με την Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι, ενώ θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο διήμερο με τον έναν ή άλλον τρόπο.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι δεν είναι Γιαννούλης ή… χάος, αφού ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Έλληνα διεθνή να είναι προφανώς η προτεραιότητα.

Ενώ σημείωσε πως, για να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για Ιωαννίδη θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να πιέσει τους «πράσινους» για να φύγει και παράλληλα να μπει το 3 μπροστά από την όποια πρόταση έρθει για αυτόν για να την συζητήσει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x