Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όλοι δεν λέγαμε ότι ο μόνος τρόπος να έρθει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό ήταν μέσω Νότιγχαμ;»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Athens Kallithea FC για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στο φαληρικό γήπεδο για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως «όλοι περιμένουμε να δούμε μία καλύτερη εικόνα από το παιχνίδι στον Βόλο» και ανέλυσε την πιθανή ενδεκάδα. Ο προπονητής έχει δοκιμάσει και τους Στάμενιτς, Μασούρα, Κοστίνια και Αποστολόπουλο, κάτι που ίσως να έχει να κάνει και με τις οριστικές μεταγραφικές του εισηγήσεις.

Σε σχέση με τη μεταγραφή (μέσω Νότιγγχαμ) του Κάρμο, που δεν προλαβαίνει διαδικαστικά να είναι έτοιμος για το σημερινό ματς, υπενθύμισε πως «όταν είχε έρθει ο Πορτογάλος στόπερ και μάθαμε ότι η οψόν αγοράς του από την Πόρτο ήταν 17 εκατ. ευρώ λέγαμε όλοι πως η μόνη περίπτωση να τον πάρει ο Ολυμπιακός ήταν μέσω της Νότιγχαμ και τελικά αυτό συνέβη, καθώς τα οικονομικά (11+4 εκατ. ευρώ) δεδομένα εκτός ελληνικής πραγματικότητας)».

Τέλος είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ανάγκη σοβαρής ενίσχυσης στο ρόστερ του και για αυτό κοιτάζει τις περιπτώσεις των Ποντένσε-Όρτα, ενώ έχει μιλήσει και με τον Φορτούνη που φαίνεται να βρίσκει άκρη με την ομάδα του Δώνη στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x