Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Το παλεύει για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον η υπόθεσή του»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για την περίπτωση του Ποντένσε και φυσικά το σημερινό ματς με την Athens Kallithea στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήρθε ο Κάρμο τον Γενάρη και ξέχασε ο Ολυμπιακός να δέχεται γκολ από στατική φάση. Ο Ποντένσε, από τη μεριά του, έχει κάνει like στην ανακοίνωση του συμπατριώτη του. Είναι γνωστό πως θέλει όσο τίποτα άλλο να έρθει. Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου είναι να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός, πάντως, εξετάζει ποδοσφαιριστές αντί του Ποντένσε, όπως το έκανε και με τον Κάρμο και δεν είχε γίνει γνωστό τίποτα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα αντιλαμβάνονται αν στη Γουλβς έχουν τη διάθεση να κάνουν πίσω, να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει ο Ποντένσε. Μέρα με τη μέρα θα ξεκαθαρίζει το τοπίο, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να περιμένουν τις διαθέσεις της Γουλβς, αν θα δώσει τον Ποντένσε και αν θα πάρει άλλον παίκτη».

Ακούστε τι είπε για το σημερινό ματς με τους νεοφώτιστους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x