Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε ίσως να παίζει με περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες σε τέτοια παιχνίδια»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την Athens Kallithra FC και σε μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι ανεξάρτητα από την απουσία των παικτών που πέρυσι βοηθούσαν επιθετικά τον Ολυμπιακό, ίσως θα έπρεπε η ενδεκάδα του να είναι με πιο επιθετικογενείς παίκτες σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως ο Βόλος και η Athens Kallithea, ώστε να ήταν πιο επικίνδυνος. Για παράδειγμα, κανένας από τους τρεις κεντρικούς χαφ δεν είναι καθαρά επιθετικογενής ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως ο Μεντιλίμπαρ παραδέχθηκε ότι πρέπει να αναλύσει την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ενόψει και του σαββατιάτικου αγώνα στη Λαμία, όπου περιμένει να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Έσε.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, καθώς εξασφάλισε 2.000 εισιτήρια.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είπε πως υπάρχει κινητικότητα για τον Ποντένσε, ότι η Μπράγκα αρνήθηκε τη νέα κρούση για τον Όρτα και υπάρχει επαφή με τον Φορτούνη, που όμως θα ξεκαθαρίσει αυτό το διήμερο αν θα υπογράψει στη Αλ Καλίτζ του Δώνη, όπως λένε οι πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x