Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα ο κερδισμένος της Κυριακής αρκεί να κάνει τη δουλειά του»

Το όφελος που θα έχει ο Ολυμπιακός, εφόσον νικήσει τον Παναιτωλικό, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του που κοντράρονται στην Τούμπα σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στη σημασία που θα έχει για τον Ολυμπιακό να νικήσει τον Παναιτωλικό, κάτι που έχει άμεση συνάρτηση και με το ντέρμπι της Τούμπας, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 4/4 κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόνο κακός δεν είναι, αλλά εφόσον κάνει τη δουλειά του θα είναι κερδισμένος, αφού ότι αποτέλεσμα και να έρθει στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αυτός θα έχει επωφεληθεί. Είτε έχοντας πάρει απόσταση από τον Παναθηναϊκό, πλέον, επτά ή οκτώ πόντων, είτε αφήνοντας πίσω του τον ΠΑΟΚ και μένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Υπό την έννοια αυτή, το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό ενώ και ο Ολυμπιακός θέλει να ικανοποιήσει περισσότερο τον κόσμο του σχετικά με την πρώτη παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ματς με την Athens Kallithea.

Επεσήμανε δε, πως περιμένουμε με ενδιαφέρον την αποστολή του Μεντιλίμπαρ και αν θα συμπεριλάβει σε αυτή τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x