Έν αναμονή των ανακοινώσεων από Νότιγχαμ Φόρεστ, Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας για τον Στάμενιτς, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις μάχες σε δύο μέτωπα, αφενός μεν να κρατήσουν τους παίκτες που θέλουν και αφετέρου να ενισχυθούν.

Στο πλαίσιο αυτό όπως προκύπτει από τα τηλεφωνήματα που έγιναν προς τον Πέδρο Μαρτίνς από πλευράς του παίκτη και του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται για τον Λιάνκο, τον εξαιρετικό 27χρονο Βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο στόπερ που ανήκει στη Σαουθάμπτον, με την οποία ήταν την Πρέμιερ Λιγκ και έπαιξε δανεικός μετά τον υποβιβασμό της στην Τσαμπιονσιπ, τους τελευταίους μήνες με την Αλ Γκαράθα η οποία έχει στον πάγκο της τον πρώην τεχνικό των Πειραιωτών.

Ο Λιάνκο προέρχεται από τη Σάο Πάολο και έπαιζε στο Καμπιονάτο με την Τορίνο. Η απόκτηση δεξιοπόδαρου στόπερ στον Ολυμπιακό δεν έχει να κάνει με το θέμα του Κάρμο, αφού ο Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει και να μείνει ο Πορτογάλος και να έρθει ένα δεξί στόπερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού



O Λιάνκο εν δράσει:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x