Stoiximan Super League

Μπούι: «Ένιωσα καλά»

Ο Ουασίμ Μπούι μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στο γήπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά το 1-0 επί της Παναχαϊκής.

Έπαιξε για 66 λεπτά, έδειξε δραστήριος αν και ανέτοιμος, αλλά ο Ουασίμ Μπούι βλέπει ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του μετά το ντεμπούτο του στο 1-0 επί της Παναχαϊκής.

«Ένιωσα πολύ καλά, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία παρ' όλο που δεν είχε πολύ κόσμο και είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και είναι σημαντικό που αγωνίστηκα και αρχίζω να καταλαβαίνω τι μου ζητάει ο προπονητής. Βασικός μου στόχος είναι να κάνω το καλύτερο και να βελτιωθώ. Το καλύτερο για την ομάδα είναι ο στόχος και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», τόνισε ο Ολλανδός μέσος.

Όσο για το πώς είδε την ομάδα, είπε: «Δουλεύουμε σκληρά και καλά και ο βασικός μας στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα δύο ματς και να προκριθούμε. Κοιτάμε πάντα το καλύτερο και αυτός είναι ο στόχος μας. Μετά τη Σταντάρ είπαμε τι πήγε καλά και τι όχι και τώρα σκοπός μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x