Stoiximan Super League

Φουλάρει για το «φινάλε»

Μέχρι την Κυριακή είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν καταλήξει σε Αμπέντ, Αλφάρο και… φορ.

Την απόφαση να έχει τελειώσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού μέχρι την Κυριακή έλαβαν οι ιθύνοντες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους σύσκεψης.

Εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι το «τριφύλλι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αλεχάντρο Αλφάρο, αλλά πρώτα θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα έρθουν εκ νέου σε επαφή με τη Νιούκαστλ για τον Αλγερινό χαφ και αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο, τότε θα φέρουν στην Ελλάδα τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο δύο ετών, με τις αποδοχές του 28χρονου άσου να είναι 250.000 ευρώ ετησίως.

Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός φορ, ώστε ο Γιάννης Αναστασίου να έχει ακόμη μία λύση για την επίθεση, αφού ο Πέτριτς με το «καλημέρα» έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει προεργασία και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο επιθετικούς. Με τον έναν, μάλιστα, ο οποίος είναι νεαρός οι «πράσινοι» είναι κοντά σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται θέμα ημερών η μεταγραφή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x