Stoiximan Super League

Μασούρας: «Να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με την περσινή χρονιά - Έχω μεγαλύτερη ευθύνη φέτος»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και την ήττα με 1-0 από τον Άγιαξ.

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από τον Άγιαξ, ωστόσο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας πράγματα που θέλει να δει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μασούρας, μίλησε στην Cosmote TV και στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, ενώ, τόνισε πως φέτος έχει μεγαλύτερη ευθύνη ο ίδιος στον σύλλογο, με στόχο φυσικά το «χτίσιμο» πάνω στην περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:


«Ήταν πρώτο παιχνίδι για εμάς ώστε να συγκεντρωθούμε και να φτιάξουμε την ομάδα μας. Είχαμε τον έλεγχο, χάσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Κρατάμε τα θετικά, θα αναλύσουμε τα αρνητικά για να προχωρήσουμε.

Είναι θετικό πως έχουμε τον Μεντιλίμπαρ, θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με την περσινή χρονιά. Έχω μεγαλύτερη ευθύνη για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον πρωταθλητή Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x