Stoiximan Super League

«Ο Μίλσον είτε θα πουληθεί με τα λεφτά που θέλουμε, είτε θα ζητήσει συγγνώμη και θα επιστρέψει»

Σκληρή στάση φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον εξτρέμ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Αποφασισμένη να επιβάλλει τους δικούς της όρους στην υπόθεση Μίλσον παρουσιάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τον εξτρέμ που αποτελεί στόχο της ΑΕΚ να απουσιάζει ακόμα από την προετοιμασία, η ομάδα του Ισραήλ φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει σκληρή στάση.

Σχετικό δημοσίευμα του «one.co.il» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον κι αν συνεχίσει ο παίκτης έτσι το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο.

Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε ο Μίλσον θα επιστρέψει στο σύλλογο και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μια προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατ. ευρώ ή 6,5 εκατ. ευρώ και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης.

Αν έρθουν τέτοιες προσφορές, ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι, τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει, αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».


Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται ότι η Μακάμπι κινείται ήδη για παίκτη που θ’ αντικαταστήσει τον Μίλσον και φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Μουσά Τζενεπό της Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x