Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Φαίνεται πως θα γίνει η μεταγραφή Στρακόσα, κοντά και ο Κοϊτά»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε πως οι μεταγραφές των Στρακόσα και Κοϊτά είναι κοντά για την ΑΕΚ.

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι μεταγραφές των Θωμά Στρακόσα και Αμπουμπακάρ Κοϊτά από την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το θέμα του Στρακόσα προχωράει, είναι σε ένα σημείο που δείχνει ότι η μεταγραφή θα γίνει. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία σε όλα και με την Μπρέντφορντ υπάρχει βάση συμφωνίας», ανέφερε για τον Αλβανό γκολκίπερ, ενώ για τον Μαυριτανό αριστερό εξτρέμ είπε: «Η ΑΕΚ είναι κοντά με τη Σεντ Τρούιντεν, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση ούτε με τους Βέλγους, ούτε με τον ποδοσφαιριστή. Φαίνεται πως και αυτή η μεταγραφή πάει να γίνει. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν θα τραβήξει μακριά. Έχει μειωθεί πάρα πολύ η διαφορά και όλα δείχνουν πως και αυτή η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο».

Όσο για το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ είπε: «Είναι ένα δυνατό τεστ, περιμένουμε να δούμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο τη συνέχεια της προόδου που διαπιστώσαμε στο προηγούμενο φιλικό. Δεν ξέρω αν παίξουν Μπρινιόλι και Άμραμπατ, αν και μπήκαν κατευθείαν στο πρόγραμμα και έδειξαν σε καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x