Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει υπομονή για τον Έλληνα προπονητή - Πιστεύουμε πολύ στον Ντιαντί»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη μέχρι στιγμής πορεία του Άρη, τους Έλληνες προπονητές, αλλά και τον Κλέιτον Ντιαντί.

Ο Άρης πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού νίκησε με σκορ 2-1 τον Ολυμπιακό κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο «Κ. Βικελίδης».

Μία μέρα μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Άκης Μάντζιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA, η «Ώρα των Πρωταθλητών» και μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του, τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι, τους Έλληνες προπονητές γενικότερα αλλά και τον νεαρό Κλέιτον Ντιαντί, που εντυπωσιάζει.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Όλα εχθές πήγαν καλά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη».

Για το αν έχει διαφορά η φετινή χρονιά της ομάδας από την περσινή: «Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα επένδυσε εκεί που πραγματικά είχαμε ανάγκη, έχουμε ένα γκρουπ με πολύ ποιότητα. Έχουμε έναν κορμό από πέρυσι υπάρχει μια ισορροπία σε αυτό, είμαστε μεγάλη ομάδα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδι εντός και εκτός».

Για την εμφάνιση της ομάδας του που δεν τον έπεισε μέχρι τώρα: «Αν δουμε τα παιχνίδια όσα έχουμε παίξει, θεωρώ ότι είχαμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, στον ανασταλτικό μας τομέα πέρα από τα ατομικά λάθη, αν καταφέρουμε να βρούμε την ισορροπία μας και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργά στον σύλλογο να φτάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων, υπάρχει η απαίτηση και πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι του Άρη στο πρωτάθλημα: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έρχεται μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό που θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, μετά από αυτό το ματς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στην Τούμπα».

Για το κλίμα που επικρατεί στην πόλη για το επικείμενο ντέρμπι: «Είναι κάτι ιδιαίτερο, όλη η πόλη ζει και αναπνέει για αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχει πίεση όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα, εδώ είναι πιο ιδιαίτερη η κατάσταση, ζουν γι αυτά τα παιχνίδια οι φίλαθλοι».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Γενικά δεν υπάρχει υπομονή για τον Έλληνα προπονητή, η αρνητική κριτική είναι μεγαλύτερη από εναν ξένο, αυτό υπάρχει από όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Δεν με πληγώνει, στον Άρη είμαι 30 μήνες οπότε δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, το έχω συνηθίσει, προσπαθώ να μείνω ανεπηρέαστος και να κάνω την δουλειά μου, δεν υπάρχει γενικά υπομονή όχι μόνο για εμένα αλλά για όλους τους Έλληνες, υπάρχουν Έλληνες προπονητές που μπορούν να δουλέψουν αν τους δοθεί το βήμα και η ευκαιρία, εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία στον Άρη».

Για τον Ντιαντί: «Τον είδε η ομάδα, τον παρακολούθησε όλο το καλοκαίρι, τον έκλεισε νωρίς και είναι ένα project που πιστεύουμε πολύ ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδί 18ετών, δείχνει ότι έχει ταλέντο και έχει ένα απίστευτο θράσος, θα πρέπει να έχει χαμηλά το κεφάλι του και να δουλέψει, προσπαθούμε όλοι στα αποδυτήρια να τον έχουμε από κοντά και θα πάρει αυτό που του αξίζει στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x