Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε»

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε στη συνέντευξή Τύπου τα παράπονά του από τη διαιτησία της εντός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Asteras AKTOR, που έληξε ισόπαλη (1-1).

Ο Asteras AKTOR δεν μάσησε από το -κόντρα στη ροή- προβάδισμα του Άρη με το παρθενικό φετινό γκολ του Μορόν και βρήκε απάντηση με τον Ρεγκίς για το 1-1.

Όπως και στην κάμερα της NOVA, έτσι και στη συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά και για τη γενικότερη αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Ένα παιχνίδι το οποίο στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλα. Δεν είχαμε ενέργεια, κίνηση, δημιουργία, χωρίς κλασική ευκαιρία. Στο 2ο ημίχρονο, μετά το 55' ανεβάσαμε τις γραμμές βρήκαμε ρυθμό, μετά το γκολ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και το 2-0, όμως σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το 1-1 και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πολλοι αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Ζαμόρα, και απάντηση δεν πήραμε. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι που δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε».

Για την απόφαση ακύρωσης του γκολ:

«Μας είπε πως ήταν χέρι. Το είδαμε. Και είδαμε πολλά περισσότερα. Σκέφτομαι αν πρέπει να πω και τι ακριβως θα πω. Το να κάνεις μια δημόσια τοποθέτηση θέλει προσοχή. Είναι τρίτο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Στο 9ο λεπτό είδαμε πόσο γρήγορα δόθηκε πέναλτι, πριν διορθωθεί από το VAR! Με μια σιγουριά, όπως ίδια σιγουριά είδαμε και στην ακύρωση του γκολ. Είναι πράγματα που πρέπει να προσπαθουμε να αντιμετωπίσουμε επίσης, μαζί με όλα τα άλλα».

Για την αλλαγή του Μάγιο:

«Τελευταίες δυο μέρες βγάλαμε προβλήματα με Μάγιο και Σιφουέντες. Είχε θέμα ο Μάγιο και αντικαταστάθηκε».

Για την αμυντική λειτουργία:

«Δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, απέναντι σε μια ομάδα που λειτουργεί στο τρανζίσιον. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά».

Για την επιλογή Σαμόρα:

«Η σκέψη ήταν να μπει ο Σαμόρα σέντερ φορ. Όμως σκόραρε ο Μορόν, είχε και μια χαμένη ευκαιρία και έμεινε στο γήπεδο, περνώντας τον Ζαμόρα στο πλάι. Ως εξτρέμ ηρθε στον Άρη. Μην το ξεχνάμε αυτό. Θέλαμε να δώσουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x