Stoiximan Super League

Κιβρακίδης: «Κρίθηκε στις χαμένες μας ευκαιρίες»

Στη δυστοκία του Ατρομήτου απέδωσε ο Κυριάκος Κιβρακίδης το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου, όχι όμως και από το αποτέλεσμα καθώς θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ, εκεί νομίζω πως κρίθηκε το ματς. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, γιατί κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές», ανέφερε ο νεαρός μπακ του Ατρομήτου, που πάντως δεν καταθέτει τα όπλα. «Υπάρχει ακόμη δρόμος. Θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο και αν καταφέρουμε να πάρουμε μια νίκη εκεί, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Όσο για τις μονομαχίες του με τους Ρατς και Μακ που έπαιζαν από την πλευρά του, είπε: «Ο Μακ και ο Ρατς είναι πολύ καλοί παίκτες, προσπάθησα να τους αντιμετωπίσω όσο καλύτερα μπορούσα».

Τέλος, για τον Βασίλη Μπάρκα που πέρασε σαν αλλαγή και υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Ατρομήτου ανέφερε: «Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και πιστεύω πως θα έχει λαμπρό μέλλον αν κρατήσει το μυαλό στο κεφάλι του. Είναι καλό να δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x