Stoiximan Super League

Κοντοές στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πειραματικό το αποψινό ντέρμπι»

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε για το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Γιάννης Κοντοές φιλοξενήθηκε στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο μεταξύ άλλων και για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα πειραματικό ντέρμπι, με δύο ομάδες που δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστούν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα με τον κύριο Τερίμ. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όμως είδαμε στοιχεία και του παιχνιδιού του Γιοβάνοβιτς. Ο νέος προπονητής, πάντως, αρέσκεται σε εκπλήξεις, οπότε δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι τι παιχνίδι θα δούμε. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές. Αρέσκεται στο παιχνίδι με τα γρήγορα εξτρέμ, αλλά έχει πολλά νέα πρόσωπα σε κομβικές θέσεις. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία ομάδα, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι λεπτομέρειες, ακόμη και οι στατικές φάσεις», ανέφερε ο παλαίμαχος πλέον αμυντικός, που πλέον ασχολείται με την προπονητική και ήταν μαζί με τον Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της ισπανικής Καρταχένα.

Κοντοές: «Πειραματικό το αποψινό ντέρμπι»

Μιλώντας, ειδικότερα, για τον Παναθηναϊκό είπε: «Η παρουσία ή μη του Πέρεθ στο βασικό σχήμα θα δείξει τον προσανατολισμό του Τερίμ. Η απουσία του Ιωαννίδη είναι πολύ σημαντική, γιατί κάνει καταπληκτική χρονιά και δείχνει η ομάδα πως νιώθει πιο άνετα όταν παίζει εκείνος. Ο Μπακασέτας έχει έναν καταλυτικό ρόλο, με έμφαση στις δεύτερες μπάλες και το σουτ του. Έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα, έχει δουλέψει πολύ και στο σώμα του και είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Δεν θα εκπλαγώ να τον δω ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης».

Όσο για τον Ολυμπιακό; «Νομίζω πως ο Καρβαλιάλ δεν θα αλλάξει πολλά. Σίγουρα οι απουσίες του Ρέτσου και του Ζέλσον είναι σημαντικές. Θα πάει σε ένα πλάνο που το γνωρίζει η ομάδα. Είναι σημαντική η επιστροφή του Ελ Κααμπί, ακόμη και αν δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι. Πάντως δίνει μια ασφάλεια η παρουσία του, έστω και στον πάγκο. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω και πρέπει να πάει για τους τρεις βαθμούς. Ο Ροντινέι είναι ένας πολύ κομβικός παίκτης για την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού, όπως και ο Μασούρας, ο οποίος βοηθά πολύ και στην ανασταλτική λειτουργία».

Για τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Έκανε καλές κινήσεις και ανανέωσε το δυναμικό του. Πέρασε κι αυτός δύσκολα στο ξεκίνημα της περιόδου, αλλά έχει αποκτήσει μια σταθερότητα και τώρα είναι πρώτος. Η διάρκεια είναι αυτή που θα μετρήσει στο τέλος. Είναι σημαντικό, επίσης, πως βγάζει νέα παιδιά, όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Τζίμας και ο Κουλιεράκης».

Τέλος, για την ΑΕΚ είπε: «Ο Αλμέιδα είναι ριζοσπαστικός. Άρχισε πέρσι με τριάδα στην άμυνα κι ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά η διοίκηση τον στήριξε και πήρε το νταμπλ. Είναι μια ομάδα με ρυθμό και βγάζει κάτι το οικογενειακό. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει απαιτεί βάθος ρόστερ γιατί παίζει με μεγάλη ένταση και υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση στους παίκτες, ειδικά φέτος με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x