Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ο Ριμπάλτα - Λευκό απουσιολόγιο μετά από καιρό για Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο απόλυτο «κουμάντο» του Χαβιέρ Ριμπάλτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ αλλά και στην έλλειψη προβλημάτων ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς προβλήματα πηγαίνει την δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Μετά από καιρό το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ είναι λευκό και ο Αλμέιδα δουλεύει όλο αυτό το διάστημα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Μαρσιάλ εντείνει τις προσπάθειές του για να έρθει στον επιθυμητό σημείο αλλά δεν έχει ρυθμό, είναι ανενεργός από τον Δεκέμβριο του 2023. Δεν νομίζω ότι, όσο γνωρίζουμε τον Αλμέιδα, θα τον βάλει να παίξει αυτή την στιγμή. Να μπει, να παίξει και να πάρει και φανέλα βασικού», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι προβάδισμα θα έχει το σύστημα όπου η «Ένωση» θα παίζει με έναν σέντερ φορ στην περιοχή, με τον Αλμέιδα να διατηρεί το 4-4-1-1 και στο επικείμενο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, αναφορικά με την παρουσία του Ριμπάλτα στο ματς της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ με την Καλαμάτα, ο Τσακίρης σημείωσε ότι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με όλα ανεξαιρέτως τα ηλικιακά κλιμάκια, όντας το απόλυτο «αφεντικό» του τμήματος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x