Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πρωτόγνωρο κλίμα στο Μαρσέιγ-ΑΕΚ - Θα συγκινεί το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού»

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα που ήδη δημιουργείται στη Μασσαλία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το πάρτι που ετοιμάζουν οι φίλοι της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ πριν και κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο Europa League μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι θα πρόκειται για πρωτόγνωρο κλίμα, με πολλούς οπαδούς της «Ένωσης» να βρίσκονται από σήμερα στη Μασσαλία και τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται μ’ ένα event μεταξύ των οργανωμένων την Τετάρτη.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι στο αγωνιστικό σκέλος αυτό που «καίει» είναι το αν θα κριθεί έτοιμος σήμερα ο Αραούχο, αναφέρθηκε και στα προσεχή εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού:

Υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την ελληνική κοινωνία, το οποίο θα γίνει καθημερινός προορισμός και με τα σημαντικά εκθέματά του θα συγκινεί τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x