Europa League

Τσακίρης: «Γιορτή, αλλά να θυμούνται οι φίλοι της ΑΕΚ ότι πάνε Μασσαλία και όχι στη… Λαμία»

Την επισήμανση ότι θα υπάρχει μεν εορταστικό κλίμα στη Μασσαλία λόγω των σχέσεων των οργανωμένων, αλλά οι εκδρομείς της ΑΕΚ δεν πρέπει να νιώθουν… χαλαροί έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το κλίμα ευφορίας που έχει δημιουργηθεί ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ -το οποίο ωστόσο δεν πρέπει να οδηγεί όσους ταξιδέψουν σε επανάπαυση- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, εξήγησε πώς θα υπάρχει μεν εορταστική ατμόσφαιρα και κοινές εκδηλώσεις μεταξύ των οργανωμένων, αλλά οι φίλοι της «Ένωσης» θα πρέπει να θυμούνται ότι πάνε στη Μασσαλία και όχι στη… Λαμία.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι άπαντες θα πρέπει να έχουν στην άκρη του μυαλού τους ότι πρόκειται για επικίνδυνη πόλη και να προσέχουν πώς κινούνται σε αυτή.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Αλμέιδα αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Αραούχο, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα θα μοιράσει τον χρόνο στη θέση πίσω από τον επιθετικό ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x