Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανώς και βασικός με ΠΑΟΚ ο Γκατσίνοβιτς-Χρειάζεται προσοχή από τον κόσμο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα εν όψει ΠΑΟΚ και την προσοχή που χρειάζεται να δείξουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερη προσοχή εντός και… εκτός αγωνιστικού χώρου απαιτείται από την ΑΕΚ και τους φίλους της στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena (19:30), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ μέχρι τα Χριστούγεννα. Είναι θετική η επιστροφή του Γκατσίνοβιτς και του Πισάρο στην αποστολή. Δεν είναι απίθανο να δούμε τον Σέρβο να ξεκινά, ειδάλλως η άλλη λύση είναι να παίξει αριστερά ο Πινέδα ή ακόμη και τον Τσούμπερ. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, η ομάδα τον στηρίζει παρά το λάθος του στη Μασσαλία. Αριστερά θα παίξει ο Μοχαμάντι, δεξιά ο Ρότα και στην άμυνα οι Βίντα-Μουκουντί. Γιόνσον-Σιμάνσκι θα είναι στο κέντρο αν ο Πινέδα πάει αριστερά, ειδάλλως θα δούμε έναν από τους δύο… ξανθούς με τον Πινέδα. Δεξιά θα είναι ο Ελίασον και μπροστά θα παίξουν δύο από τους Μάνταλο, Τσούμπερ και Πόνσε», σημείωσε.

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί είναι ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου με όσα έχουν συμβεί και τον κίνδυνο τιμωρίας, αλλά και την παρουσία του Λουτσέσκου που δηλώνει ηγέτης του Βορρά απέναντι στην Αθήνα που… κλέβει. Δυστυχώς δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ με όσα έχει πει όλα αυτά τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει όλα να παιχτούν στον αγωνιστικό χώρο και η εξέδρα να είναι υποστηρικτική όπως είναι πάντα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x