Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο Μελισσανίδης βλέπει ότι ο Ηλιόπουλος μπορεί να σταθεί σε όλα τα επίπεδα»

Για το πώς κυλούν τα πράγματα στην ΑΕΚ τα πρώτα 24ωρα με τον Μάριο Ηλιόπουλο στην προεδρία μίλησε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη νέα μέρα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος με τον Μάριο Ηλιόπουλο στην προεδρία της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε αρχικά στο γεγονός πως μόλις τρεις άνθρωποι ήξεραν την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία ετοιμαζόταν εδώ και 1,5 χρόνο, επισημαίνοντας πως η «Ένωση» μπήκε σε μια νέα εποχή και ο πήχης είναι ψηλά.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Μελισσανίδης βλέπει στον Ηλιόπουλο έναν άνθρωπο που μπορεί να σταθεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ πρόσθεσε για τον νέο ισχυρό άνδρα του «δικεφάλου» πως για να βάζει τόσα λεφτά είναι δεδομένο πως ξέρει πού έρχεται και έχει την οικονομική δυνατότητα να «τρέξει» την ΑΕΚ.

Επίσης, σχολίασε πως όλα κυλούν πολύ ομαλά, με τον Ηλιόπουλο να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ματίας Αλμέιδα, κάνοντας λόγο μάλιστα ότι σε μεταγραφικό επίπεδο τα πράγματα προχωράνε πιο γρήγορα από ότι πριν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x