Stoiximan Super League

Αποφασισμένος και παθιασμένος ο Μάριος Ηλιόπουλος: Τρέχουν οι εξελίξεις στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ!

Αποφασισμένος να τρέξουν γρήγορα όσα απαιτούνται στην ΑΕΚ ενόψει (και) της επόμενης σεζόν, είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος. Συνεχείς οι επαφές από το πρωί της Τρίτης, από Ματίας Αλμέιδα μέχρι Ακαδημίες.

Ενεργά έχει ξεκινήσει η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την αλλαγή σελίδας με τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης (11/6), την επομένη δηλαδή της κοινής συνέντευξης Τύπου των δύο ανδρών, ο νέος μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στην OPAP Arena μαζί με συνεργάτες του, έχοντας συνεχείς επαφές και με τα στελέχη του κλαμπ για όλα τα θέματα.

Ο Έλληνας εφοπλιστής έχει σηκώσει μανίκια και πλέον οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια σε όλα τα μέτωπα.

Άλλωστε, όπως μετέφερε και ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε νέα επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα. Εξάλλου, βρίσκεται διαρκώς σε ανοικτή γραμμή με τον Αργεντινό τεχνικό, όπως και με το αρμόδιο τιμ που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με στόχο να παρουσιαστεί η «Ένωση» τη νέα σεζόν με ένα ακόμα πιο ισχυρό και αναβαθμισμένο ρόστερ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο κ. Ηλιόπουλος ασχολήθηκε σήμερα και με το κομμάτι των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών, η αναβάθμιση των οποίων έδειξε να τον απασχολεί ιδιαιτέρως στην πρώτη του τοποθέτηση προς τα Μέσα ως ο νέος ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Παράλληλα, δε, συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνει παθιασμένος με το νέο του εγχείρημα και αποφασισμένος να μην χαθεί χρόνος, αλλά να τρέξουν γρήγορα όσα απαιτούνται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x