Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Νίκη για να φτιάξει το κέφι της η ΑΕΚ-Πιθανή παρουσία Περέιρα στην 11άδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους είναι για την ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (21:30), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Παρότι είναι πάρα πολύ νωρίς και το παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα, είναι αναγκαία η νίκη σήμερα, για να φτιάξει το κέφι όλων στην ομάδα και να πάρουν μια χαρά, γιατί τους τελευταίους μήνες οι μόνες χαρές ήταν από κάποιες μεταγραφές. Η ΑΕΚ δεν έχει παίξει κανένα ντέρμπι ή παιχνίδι μεγάλου βαθμού δυσκολίας φέτος. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, με παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ματς με μια ενέργεια», ανέφερε.

Όσο για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα; «Βλέπω πολλές ομοιότητες στην ενδεκάδα του αγώνα με την Καλλιθέα. Σίγουρα θα παίξει ο Ρότα, πιστεύω πως θα ξεκινήσει και ο Πήλιος. Περιμένω τον Σιμάνσκι με Πινέδα και Περέιρα, τον έναν στο ‘8’ και τον άλλον στο ‘10’. Η άλλη επιλογή θα ήταν Σιμάνσκι-Γιόνσον στο κέντρο με τον Πινέδα μπροστά τους. Δεν νομίζω να αλλάξει η τριάδα Ελίασον, Πιερό και Κοϊτά. Η απουσία του Λιβάι και η παρουσία του Πιερό αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x