Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Μεταγραφική επιτυχία ο Περέιρα, παίκτης πολύ υψηλής κλάσης - Ταιριάζουν στο προφίλ της ΑΕΚ οι Μοχίκα-Κορέα

Στα πολλά μεταγραφικά «μέτωπα» που κινείται η ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο οποίος στάθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Ρομπέρτο Περέιρα, κάνοντας λόγο και για τους Μοχίκα, Κορέα και Πεπέ.

Στην επικείμενη μεταγραφή -για την οποία ουσιαστικά μένουν μόνο τα τυπικά- του Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού υπογράμμισε πως συνιστά μια μεταγραφική επιτυχία για την «Ένωση», σημειώνοντας πως πρόκειται για παίκτη πολύ υψηλής κλάσης, που έχει παίξει σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα και ο οποίος είχε και πάρα πολλές προτάσεις.

Συμπλήρωσε, δε, πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ σημείωσε και τις πολλές θέσεις που μπορεί να παίξει (και) στην ΑΕΚ ο Περέιρα, εξηγώντας πως η βασική σκέψη είναι να αγωνίζεται ως δεκάρι-δεύτερος επιθετικός.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για τον αριστερό μπακ της Βιγιαρεάλ, Γιοάν Μοχίκα και τον δεύτερο επιθετικό της Ίντερ (που πέρυσι ήταν δανεικός στη Μαρσέιγ), Χοακίν Κορέα, υπογραμμίζοντας πως αμφότεροι ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ των «κιτρινόμαυρων». Επίσης, σχολίασε και εκείνο για τον Νικολά Πεπέ, εξηγώντας πως δεν θα προχωρούσε η περίπτωσή του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ σημείωσε ότι ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν έχει υπογράψει στην «Ένωση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x