Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ο Αλμέιδα θέλει παίκτες που δεν παίζουν μόνο σε μια θέση και για αυτό κατέληξε στον Περέιρα»

Στη συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσακίρης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο Ματίας Αλμέιδα τον επέλεξε.

Τους λόγους για τους οποίους ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Ρομπέρτο Περέιρα, σε μια θέση (αυτή πίσω από τον φορ) που «πονάει» η ΑΕΚ, ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Πολύ σημαντική και ουσιαστική προσθήκη, σε θέση που πονάει η ΑΕΚ. Πάρα πολύ καλή κίνηση, εκεί όπου τη χρειαζόταν ακριβώς. Ο Αλμέιδα θέλει παίκτες που δεν παίζουν μόνο σε μια θέση, όπως είναι ο Περέιρα», τόνισε αρχικά για τον Αργεντινό, λέγοντας πως πιθανότατα οι εξελίξεις για την οριστικοποίηση του deal θα τρέξουν μέσα στην εβδομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις με Μπρινιόλι και Άμραμπατ, ενώ στην περίπτωση του Σισέ είπε πως «πρέπει να περιμένουμε, από την ΑΕΚ δεν έχουν βγάλει κιχ, δεν λένε το παραμικρό».

Όσον αφορά την ενίσχυση στα εξτρέμ, οι λύσεις των Κοϊτά και Μίλσον συνεχίζουν να παίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και τρίτη επιλογή αν δεν προχωρήσει κάποια από τις προαναφερθέντες. Κατέληξε δε, μιλώντας για τον Θωμά Στρακόσα και τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και την Μπρέντφορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x