Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της απόκτησης του Λαμέλα, επισημαίνοντας πώς έχει η κατάσταση με τον Αργεντινό επιθετικό.

«Θα ξαναπώ ότι δεν βλέπω κάτι το ανησυχητικό, εκτός από μία διαδικασία, που ενδεχομένως να είναι κάτι το τυπικό. Από την πλευρά του Αργεντινού δεν προκύπτει πως το ξανασκέφτεται ή ότι έχει κάποια άλλη εξίσου καλή πρόταση», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό αυτήν τη στιγμή. Η ΑΕΚ δεν βιάζεται και αναμένουμε το αίσιο τέλος».

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε από εκεί και πέρα και στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, που αναθερμάνθηκε για την ΑΕΚ.

«Το μόνο που έχω σαν πληροφόρηση είναι ότι ο παίκτης μέχρι και την Κυριακή θέλει να έχει πάρει μια απόφαση και να έχει ομάδα. Από την ΑΕΚ ξέραμε ότι του είχε κάνει πρόταση. Τον θέλει, αλλά είχε σταματήσει να τον περιμένει. Δεν είχε συμφωνία μαζί του. Από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Γιαννούλης έχει φτάσει μέχρι εδώ, είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες φήμες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Από την ΑΕΚ αρνούνται ότι του έχει γίνει νέα πρόταση», κατέληξε.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x