«Τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν μεγάλη παρηγοριά για την ΑΕΚ, μπροστά στη ζημιά που διαφαινόταν μετά την ήττα στις Σέρρες», όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, χωρίς όμως να παραβλέπει τη μεγάλη εικόνα.

«Η προσπάθεια του Αλμέιδα να παίξει με δύο φορ δεν βγήκε απέναντι στον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως είναι δύσκολο η ΑΕΚ να παίξει έτσι, γιατί και στα δύο τελευταία παιχνίδια εξουδετερώθηκε ο Γκαρσία. Με αυτόν τον σχηματισμό ουσιαστικά τον εξουδετερώνει η ίδια του η ομάδα. Θεωρώ πως ο Πιερό δεν μπορεί να παίξει με άλλον γιατί έτσι είναι ο τρόπος παιχνιδιού του, ίσως θα πρέπει να δοκιμαστεί ένα δίδυμο Μαρσιάλ-Γκαρσία. Αν δεν βγαίνει ούτε αυτό, ας παίξει η ΑΕΚ όπως έπαιζε, με έναν φορ. Η ΑΕΚ στα τέσσερα ματς που έχει γκελάρει έχει 91 τελικές και έχει ένα γκολ έχοντας αστοχία και στο να βρει εστία. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα», τόνισε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ απάντησε: «Αν υπήρχε διοίκηση Μελισσανίδη δεν θα υπήρχε καν τέτοιο θέμα, όμως υπάρχει μια νέα ιδιοκτησία που δεν ξέρουμε ακόμη πώς λειτουργεί. Ο Αλμέιδα δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαχειριστεί σωστά να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα, χωρίς να σκέφτεται πώς θα βάλει μέσα όλους τους παίκτες. Πιστεύω στον Αλμέιδα, γι’ αυτόν τον αιώνα τουλάχιστον είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε η ΑΕΚ. Με την εικόνα της ομάδας δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να υπάρξει βελτίωση και με τα αποτελέσματα να ξεπεραστεί η κρίση».

Παράλληλα στάθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας. «Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει καθαρό πέναλτι. Κατά τη γνώμη μου είναι δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν στις Σέρρες. Υπάρχει καθαρό πέναλτι στο σπρώξιμο στον Οντουμπάτζο και στην καθαρή ανατροπή του Πινέδα στο τέλος. Προκαλεί έκπληξη δεν δίνονται αυτά τα πέναλτι με τη χρήση VAR. Να δούμε τι θα πει την Τρίτη ο Λανουά», σχολίασε.

Τέλος, για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη είπε: «Πιστεύω πως θα δούμε μια ενδεκάδα ολοκληρωτικά αλλαγμένη. Ίσως είναι ακόμη και βασικός ο Μαρσιάλ, να δούμε πώς θα είναι ο Κοϊτά, αλλά βλέπω δύσκολο να είναι έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x