Stoiximan Super League

Κανένα θέμα με Ζόρζε Σιμάο και Ατρόμητο

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στον Ατρόμητο τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία σύμφωνα με τα οποία οι Περιστεριώτες έκαναν κρούση στον προπονητή της Πάσος Φερέιρα, Ζόρζε Σιμάο.

Γρήγορα θα πρέπει να ξεχαστεί το όνομα του Ζόρζε Σιμάο από το ρεπορτάζ του Ατρόμητου, καθώς με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται η οποιαδήποτε κρούση της ομάδας προς τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της O' JOGO, η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου χτύπησε την «πόρτα» του Πορτογάλου τεχνικού της Πάσος Φερέιρα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για να αναλάβει τις τύχες του Ατρόμητου, χωρίς ωστόσο να δίνεται περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Παρ' όλα αυτά, από την «κυανόλευκη» διοίκηση διαψεύδεται το συγκεκριμένο σενάριο, τονίζοντας ότι αυτή την ώρα δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή και όλα θα εξεταστούν μετά το Πάσχα, ώστε να παρθούν αποφάσεις με «καθαρό» μυαλό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τραϊανός Δέλλας έχει τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x